2015. augusztus 25., kedd

XV: fejezet

Másnap reggel én keltem legkorábban. A szoba másik végében Luke még aludt. A haja össze-vissza állt, de még így is nagyon jól nézett ki. Azon kaptam magam, hogy már vagy öt perce egy alvó embert. Sóhajtva láttam be, hogy a tegnapi fellángolás, hogy nekem tetszik Luke nem csak az alkohol miatt volt. Nem akartam zavarni a hangoskodásommal ezért gyorsan felöltöztem és kimentem a szobából. 

Végül úgy döntöttem sétálok egyet. Még mindig elképesztő, hogy New Yorkban vagyok. Egyszerűen nem tudtam letörölni a képemről a vigyort. Végül felhívtam Krisztiánt, hiszen elég rég beszéltünk és még korán volt talán nem indult még dolgozni.
-Helló Miss America!-szólt bele a telefonba.
-Szia! Rég beszéltünk mi van veled?-érdeklődtem.
-Nem sok. Egyre több szabadidőt kapok, kevesebb a munka, szóval elkezdtem megtanulni szörfözni.
-Húú, te is szexi szörfös srác leszel?
-Kérlek, én anélkül is szexi vagyok.-mondta mire én felnevettem,- Ja és egyik nap találkoztam Beccával. Nagyon aranyos lány. Holnap is találkozunk.
-Na és ezek a találkozások nevezhetőek randinak?-kérdeztem reménykedve.
-Hát nem is tudom. Ő nem hiszem, hogy így gondol rá. Na e elég is volt belőlem. Mi a helyzet New Yorkban?
És akkor elmeséltem neki mindent. Luke-ról is. Hogy hogyan érzek és hogy nem tudom mit csináljak.
-Figyelj Cara, ha bejön neked Luke és ő visszautasít ő a világ legidiótább embere-modnta mire elnevettem magam.
-Nem tudja. És még én sem vagyok biztos benne. De…Várj hívnak. Szerintem a srácok azok, hogy merre vagyok.Most mennem kell majd hívlak! Puszi szeretlek!
-Én is téged.-köszöntünk el egymástól.
Mike hívott kérdezte merre vagyok. Mondtam, hogy amikor felkeltem még min aludtak, szóval elmentem sétálni.
-Visszatalálsz a hotelhez? Elmennénk reggelizni és onnan a stúdióba.
-Órák kérdése és ott vagyok.

Negyed óra alatt meg is érkeztem a hotelhez. Felmentem a szobába ahol a négy srác eléggé másnaposan néztek ki.
-Hú de jól néztek ki!-köszöntöttem őket széles mosollyal. Ash, Cal és Luke visszamorgott valamit csak Mike nem volt másnapos.
-Nem tudok másnapos lenni, Bármennyit iszom, nem érzek másnap semmit-magyarázta.
Luke visszament a szobánkba átöltözni én meg megpróbáltam egy kis életkedvet tölteni Ashtonba aki mozdulni sem akart. Rádumáltam, hogy menjünk reggelizni, jobban fogja érezni magát. Ő is elment átöltözni én meg visszamentem a szobámba. Luke éppen a polóját vette fel. Mikor meglátott rám mosolygott. Egy kicsit lefagytam de hamar észhez tértem.
-Jól vagy?-kérdeztem.
-Aha. Vagyis jobban leszek ha eszem valamit-mondta vigyorogva, mire elmosolyodtam. Még álltunk így egy ideig, aztán megtörtem a kissé kínossá váló csendet.
-Akkor szedjük össze a többieket.
Elindultunk a többiekhez, akik már indulásra készen álltak. Az első szimpi reggeliző helynél meg is álltunk. Mindenki kért magának. Én kértem egy kávét meg egy croissant. Ashton a fejfájásával küzdött, szóval kértem neki egy smoothiet és egy sonkás szendvicset. A bátyám szerint ez a menü a legjobb másnaposságra és neki nagy benne a tapasztalata (meg egyszer már engem is gyógyított ki másnaposságból), szóval Ashtonnál is be fog válni.
Leültettem Asht és elé raktam a reggelijét.
-Wood-féle másnaposság űző reggeli-modntam, mire hálásan rám nézett majd elkezdte enni a reggelijét.
-Úgy látszik nagy a tapasztalatod.-vigyorgott rám eszelősen Calum.
-A bátyám tanította, nálam még csak egyszer kellett alkalmazni az bőven elég volt.-mentegetőztem.
-Akarjuk tudni mi történt aznap éjjel?-röhögött Mike.
-Legyen elég annyi, hogy a szüleim elutaztak a bátyám meg meghívta a haverjait én meg Kingát meg még egy barátnőmet. Rengeteg pia volt, egy medence és 1 körül előkerült 3 tejszínhab és egy csokiszirup. Ja és persze volt fű is bőven.-modntam el dióhéjban a sztorit. Durva este volt. A srácok csak néztek és próbálták elképzelni az estét.
-Na jó erről az estéről részletes beszámolót fogunk kérni de most mennünk kell itt a kocsi-szólt közbe Mike.
Útközben a srácok kussban ültek. Valószínüleg még mindig az estéről fantáziáltak.
-Csak engem izgat a tejszínhab?-kérdezte Calum, mire felnevettem.
-Engem is érdekel a történet-mondta Ahton és mind a négyen kíváncsian várták a sztorit.
-Egy perverz srác kitalálta, hogy a három tubus pont elég lesz a három lányra-mondtam.
-És?-kérdezte felcsigázva Calum. Perverz disznó:D.
-És elég is volt-zártam le a témát,-NA és most hova is megyünk?
Nem kaptam választ. Calum még mindig próbálta elképzelni a jelenetet, ahogy Mike is. Ashton kezdett jobban lenni Luke meg csak döbbenten nézett rám. Csak nézett aztán megrázta a fejét és elröhögte magát és ennyit mondott: Hű!
Hű. Vajon ez olyan hű, hogy elképzelt, hogy fürdőruhában vagyok, és éppen tejszínhabbal öntenek le? Hogy ezt bevállaltam? Na jó igazából elég részeg voltam nem nagyon tudtam kontrollálni magamat vagy másokat. Persze mindenre emlékszem, mert nekem nem szoktak kiesni a történetek, még ha ittam is, akkor se.
Megérkeztünk a stúdióba. Nagyon jó volt nézni, hogy milyen élvezettel játszanak. Persze rengeteget hülyültek. Kb. két órát töltöttünk a stúdióba aztán elmentünk ebédelni. Egy csendes, nyugis helyet találtunk és oda ültünk be, mert a fiúk nem akartak feltűnést kelteni. Rendeltünk kaját és akkor Calum már nem bírta el kezdett faggatni az estéről. Végül elmeséltem.
-Na jó, de az elején tisztázzuk, hogy ez volt az első alkalom, hogy ittam. Úgy igazán. Úgy hogy éreztem is a hatását. És nem ittam keveset és biztosan nem csinálnám újra azt az estét, de így, hogy megtörtént és nem tudom visszacsinálni nem szégyellem vagy ilyesmi. Szóval Eljöttek a bátyám haverjai köztük Marci is akivel akkor már jártunk több mint egy fél éve. Szóval előkerültek a piák. Rengeteg volt. A bátyám jó testvér lévén kezembe nyomott egy liter vodkát, hogy azzal el leszek. Akkor ittam először és Kingával meg is ittuk. Az első felét keverve. A másik felét tisztán. Mondanom se kell eléggé beütött mindkettőnknél. Lili, a másik barátnőm is elég részeg volt már ekkor kerültek elő a fürdőruhák és indultunk a medencéhez. A srácok elkezdték gyártani a füves cigiket amit Lili és Kinga ki is próbált. Én nem. Volt ott kb 8 srác meg mi hárman lányak. A 8 srácból héttel Lili az este során smárolt, csak Marci maradt ki belőle. Marcival nem nagyon zavartattuk magunkat mert annyira már nem tudtunk gondolkodni, szóval mi is eléggé összemelegedtünk.
-Gondolom, most jön a tejszínhab…-szólt bele Calum.
-Igen,-mosolyodtam el- Szóval a bátyám haverja behozta a tejszínhabot. Lilit éppen egy srác ujjazta a napozóágyon mikor elkezdték ráfújni a habot. Mondanom se kell két másik srác már ugrott is és elkezdte lenyalni róla a habot. Kinga a csoki szirupból kapott de benne még akkor is volt annyi tartás, hogy ne engedje hogy lenyalják róla így elkezdett ordítozni a sráccal hogy mekkora perverz állat.
-És mi volt veled?-kérdezte óvatosan Mike.
-Engem is utolértek a tejszínnel. Akkor már felvettem egy rövidnadrágot is a bikinimre és hét tiszta tejszínhab lett a felsőtestem. De mondjuk úgy, hogy Marci segített megszabadulni tőle. Csak aztán eléggé beindult és amikor már a sortomat húzta le rólam akkor megjött az eszem és leállítottam. Akkor ő, Kinga meg én felmentünk a szobámba és elég hamar bealudtunk. Hát ez lenne a sztori.
-És mi lett Lilivel?-kérdezte Calum.
-Hát ő három srácnak is megvolt azon az éjszakán. Nem igazán büszke rá. De az este után eléggé eltávolodtunk egymástól.
Egy ideig csöndben ültünk és ettünk. Aztán Ashton feldobott egy randok témát csakhogy ne ezen gondolkozzon mindenki. Hálás voltam neki ezért. Aztán mire befejeztük az ebédet felszabadultan dumáltunk és annyit nevettem, hogy már fájt a hasam. Kifizettük az ebédet és elindultunk. A srácok a rádióhoz én meg ruhát venni. Mert akármennyire próbáltam elkerülni Luke-ot ma az estét muszáj lesz vele töltenem…

4 megjegyzés:

 1. Waa,nem rég keztem el olvasni a történetet..es..es..ez nagyon-nagyon jó! Alig várom a kövi részt! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! ezt nagyon jó hallani! igyekszem a következő résszel! Puszi Nora:)

   Törlés
 2. Hé, az nem lehet, hogy pont most legyen vége!! Szerintem mindenki nevében szólhatok: SZERETNÉM OLVASNIII A KÖVI RÉÉSZT!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon várom a kövi részt siess�� Légysziii

  VálaszTörlés